Βάρδα: Θρήνος για την 44χρονη Βασιλική

Είναι από τις ειδήσεις που δεν θέλεις να ακούσεις και δεν θέλεις να πιστέψεις. Τι να πεις σε εκείνα τα αθώα μάτια που θα κοιτούν με απορία και δάκρυα στα μάτια;

Βυθισμένη στη θλίψη είναι από χθες η κοινωνία της Βάρδας αλλά και όλου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς η 44χρονη Βασιλική Πρωία Καραβούλια άφησε την τελευταία της πνοή στην Αθήνα. Η Βασιλική, μητέρα δύο παιδιών, 8 και 5 ετών, που ήταν υπάλληλος στην Περιφέρεια Αττικής, έδινε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο των Αθηνών, άνιση «μάχη» με την επάρατο νόσο, την οποία και «έχασε» χθες τα ξημερώματα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η Βασιλική Καραβούλια, ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και υποδειγματική μητέρα και σύζυγος ήταν κόρη του Κωνσταντίνου και της Νικολίτσας Κολοτούρου Καραβούλια, οικογένεια αγαπητών δασκάλων στη Βάρδα. Ο κ. Κωνσταντίνος είναι και πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βάρδας και πρώην Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας. Η κόρη τους Βασιλική διέμενε στην Αθήνα, με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

Η σορός της έφθασε από την Αθήνα στη Βάρδα λίγο μετά τις 15.30 χθες το μεσημέρι. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον τόπο καταγωγής της από τον Ιερό Ναό Τιμίας Ζώνης στα Καραβουλέικα –Βάρδας. Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.


Πηγή