100 ζώα νεκρά από τον εμπρησμό στη Σκάλα Ναυπάκτου

Απίστευτος ο απολογισμός από τον χθεσινό εμπρησμό στην Σκάλα Ναυπάκτου.

Ο δράστης που προχθές πυροβόλησε σε όχημα που επέβαιναν τρία άτομα, για μιρκοδιαφορές που είχε μαζί τους για το κυνήγι στην περιοχή! Ο ασήμαντος αυτός λόγος, οδήγησε χθες βράδυ τον δράστη σε εμπρησμό σε δύο μαντριά του χωριού και σε βανδαλισμούς σε τρία οχήματα.

Ο απολογισμός είναι οδυνηρός, καθώς κάηκαν ζωντανά 100 ζώα. Αυτός ο λόγος, μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα για τον δράση, καθώς τέτοια θεωρείται η ομαδική ζωοκτονία. Μέχρι τώρα ο 26χρονος αποφεύγει την σύλληψη, καθώς κρύβεται στα ορεινά της περιοχής.

Το ΑΤ Ναυπάκτου έχει κινητοποιηθεί με όλες τις δυνάμεις του, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον επικεφαλής του νομού, καθώς η κατάσταση κρίνεται πολύ σοβαρή. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο δράστης να προβεί και σε νέες βιοπραγίες ακόμα και σε πολίτες, κάτι που η αστυνομία θέλει να αποφευχθεί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στη Σκάλα Ναυπακτίας, προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σε δύο ποιμνιοστάσια. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, κατασβήσθηκαν οι πυρκαγιές, ενώ από τις αστυνομικές υπηρεσίες διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

npress.gr

Αγρίνιο: Ένταξη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο ΕΣΠΑ – Πρόσληψη προσωπικού


Πηγή