Διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής στους δικαιούχους τους ΤΕΒΑ στην Αμφιλοχία

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι φασόλια, φακές, ζάχαρη κτλ) , όπως και ειδών υγιεινής (καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν κτλ).

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ.
Οι ημερομηνίες διανομής είναι οι εξής:
1) ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι
2) ΠΕΜΠΤΗ 22/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσον.
Θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας και οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ , και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Επίσης καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και μια εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

Θέρμο: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ


Πηγή