Αιγιάλεια: “Σήκωνε” χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα – Βρήκαν τον κλέφτη

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Αιγιάλεια, οι οποίες είχαν γίνει το 2015. Ο δράστης είναι ένας 26χρονος αλλοδαπός και μόνο από μια οικία είχε πάρει περισσότερες από 4.000 ευρώ. Επίσης αφαιρούσε και κοσμήατα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις κλοπές σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί πριν από τρία χρόνια περίπου στο Αίγιο.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο 26χρονος από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015 είχε διαρρήξει τρεις οικίες στο Αίγιο, από τις οποίες είχεαφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.540 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών εξιχνίασαν τις τρεις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 26χρονου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.30 ΠΜ


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία