Ελ. Κουντουρά από Αγρίνιο: «Καλύτεροι πρεσβευτές της Αιτωλοακαρνανίας, οι ξένοι δημοσιογράφοι» (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρέθεσε απόψε δείπνο στο Emileon, στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, αρχών και ΜΜΕ της περιοχής, καθώς και των ξένων αποστολών των Δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που φιλοξενείται στο Αγρίνιο.

Η κ. Κουντουρά αναφέρθηκε στα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας (ιαματικός, εκκλησιαστικός τουρισμός, αρχαία θέατρα, τοπικά προϊόντα, ακτογραμμές σε Ιόνιο, Αμβρακικό και Πατραϊκό κόλπο).

Η δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων Κική Παππά παρουσίασε το ετήσιο τουριστικό πακέτο της Αιτωλοακαρνανίας που περιλαμβάνει θάλασσα, ιστορία, πολιτισμό, αρχαιολογικούς χώρους, οικοσυστήματα, σπορ και γαστρονομία.

Η κ. Κουντουρά τόνισε: «Η Αιτωλοακαρνανία και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κάνει ένα τεράστιο τουριστικό άλμα. Έχει μπει στον τουριστικό χάρτη πολύ δυναμικά. Χαίρομαι πολύ που με την ευκαιρία την μεγάλης γιορτής του Ελληνικού τμήματος των Ευρωπαίων δημοσιογράφων φέρανε από 25 χώρες δημοσιογράφους που θα γνωρίσουν, θα απολαύσουν την ομορφιά της περιοχής. Η ομορφιά είναι σε πολλούς τομείς. Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά, οι λίμες και η ιστορία, αλλά είναι και ότι είναι μια περιοχή η οποία κάθε χρόνο αυξάνει τον τουρισμό και κάθε χρόνο γίνεται και πιο γνωστή. Έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά με τον Δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς και πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί που ήρθαν εδώ να κάνουν το συνέδριό τους θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές στις πατρίδες τους».

sinedrio-dimosiografwn (8)

sinedrio-dimosiografwn (9)

sinedrio-dimosiografwn (10)

sinedrio-dimosiografwn (11)

sinedrio-dimosiografwn (12)

sinedrio-dimosiografwn (13)

sinedrio-dimosiografwn (14)

sinedrio-dimosiografwn (15)

sinedrio-dimosiografwn (16)

sinedrio-dimosiografwn (17)

sinedrio-dimosiografwn (18)

sinedrio-dimosiografwn (19)

sinedrio-dimosiografwn (20)

sinedrio-dimosiografwn (21)

sinedrio-dimosiografwn (1)

sinedrio-dimosiografwn (2)

sinedrio-dimosiografwn (3)

sinedrio-dimosiografwn (4)

sinedrio-dimosiografwn (5)

sinedrio-dimosiografwn (6)

sinedrio-dimosiografwn (7)

Δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά από το Αγρίνιο (Emileon).

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Donnerstag, 29. November 2018


Πηγή