Γεμίζει το… οπλοστάσιο της Παναχαϊκής για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το θετικό για την ομάδα των "κοκκινόμαυρων" είναι ότι γεμίζει το "οπλοστάσιο" του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αφού επιστρέφουν όλοι σχεδόν οι τραυματίες.

Πρώτος και καλύτερος ο Βούλγαρος Anton Carachanakov που αναμένεται το Σάββατο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ για την περίπτωσή του, ο μέσος της πατρινής ομάδας είχε πάει με "τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, εδώ και 20 ημέρες, στην Σόφια σε φημισμένο κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία με τον γιατρό που τον παρακολουθεί πολλά χρόνια, από τις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, για να αφαιρεθεί υγρό από το γόνατο.

Η συνεργασία του γιατρού του Anton με το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, ήταν καθημερινή. Η αφαίρεση του υγρού και η γενικότερη αποκατάσταση είχε απόλυτη επιτυχία και ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας, με τον ανάλογο ρυθμό που απαιτεί η επανένταξη του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών, πάνω από αποτελέσματα, βαθμό δυσκολίας αγώνων και βαθμολογικούς υπολογισμούς".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός Ιάσωνας Σταυρόπουλος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Αλέξανδρος Μπτσάκος επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις και ο Γιώργος Μουστακόπουλος είναι κάθε μέρα και πιο δυνατός.

Άρα, σύντομα ο τεχνικός της ομάδας θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και σίγουρα αυτό θα είναι χρήσιμο για την Παναχαϊκή που πρέπει να κάνει στη συνέχεια την αντεπίθεση που χρειάζεται για να καταφέρει τους στόχους τους.


Πηγή