Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Π. Μαρούδας: «Βουλιάζει και μετατοπίζεται το κρηπίδωμα στη παραλιακή» – Δηλώ […]

Ο κ.Παναγιώτης Παυλ. Μαρούδας με ανάρτηση του στο fb, στη προσωπική του σελίδα, ενημερώνει τους πολίτες και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την μετατόπιση του κρηπιδώματος στη παραλιακή λεωφόρο Κ.Λομβάρδου, αποτέλεσμα του πρόσφατου σεισμού της 26ης /10/2018 Η πληροφορία η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, προκάλεσε το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία των πολιτών που επικοινώνησαν με τη ZantePress24. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το κεντρικότερο σημείο της παραλιακής λεωφόρου της Ζακύνθου : βουλιάζει και μετατοπίζεται το κρηπίδωμα.
Δεν θα αργήσει να κλείσει ο δρόμος.
Θα το δείτε…
ΉΔΗ είναι επικίνδυνο.
Δεν πρέπει να σταθμεύουν οχήματα κι ούτε να χρησιμοποιείται το πεζοδρόμιο.
Πείτε το σε κάποιον που ψηφίσατε.
Όχι κατόπιν εορτής… Πρέπει να το αποκλείσουν το σημείο. Ας ειδοποιηθεί ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, που μπορεί να καταλάβει. Κι οι μηχανικοί που ήρθαν από το υπουργείο….»

Η ΖantePress24, επικοινώνησε με το Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου , κ. Άκη Ζήβα,ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Γνωρίζουμε το σημείο που έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα, είναι στο ύψος του STRADA MARINA . Είχαμε βάλει ταινίες στην άκρη, ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση, που πιθανόν θα απομακρύνθηκαν από αέρα. Το κομμάτι αυτό θα φτιαχτεί και θεωρώ σύντομα. Στα μέτρα που μας ανακοίνωσε ο Βουλευτής μας ο κ.Κοντονής, πρώτα θα γίνει αποκατάσταση στην παραλία μετά στον εγκάρσιο και τέλος στον τραπεζοειδή."photo:Παναγιώτης Παυλ. Μαρούδας


Πηγή