ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: «Η επιχείριση τρομοκράτησης δεν θα περάσει δεν θα μας κάνουν να το βάλουμε στα πόδια»

Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη απόφαση, την ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε την Τετάρτη 21 Νοέμβρη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας σε δύο αγρότες, που συμμετείχαν στις δράσεις του Μπλόκου της Μαραθιάς στην Αμαλιάδα το 2014.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας από την Ηλεία που διεκδικούσαν το δικαίωμα να ζουν και να παράγουν. Η επιχείριση τρομοκράτησης δεν θα περάσει δεν θα μας κάνουν να το βάλουμε στα πόδια.

Για άλλη μια φορά οι αγρότες σέρνονται στα δικαστήρια. Η απόφαση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία για όλο τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Νομίζουν πως έτσι θα κάμψουν τις αντιδράσεις και θα περάσουν την πολιτική τους. Μόνο όμως ο συντονισμένος ενωτικός αγώνας μπορεί να φέρει εμπόδια και νίκες απέναντι σε αυτήν την πολιτική. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Σπάμε τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό. Είναι ο μόνος δρόμος για εμάς και τα παιδιά μας.

Για πολλοστή φορά επιδιώκουν να υποτάξουν το αγροτικό κίνημα ώστε να μην αντισταθεί στη λαίλαπα των αποφάσεων της ΕΕ, της ΚΑΠ και των ελληνικών κυβερνήσεων των παλαιών και καινούριων που αξιοποίησαν και αξιοποιούν τα αγροτοδικεία ως μέσο τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων μας. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η ποινικοποίηση των αγώνων μας.

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας σοκάρει την Αιτωλοακαρνανία – Εμπλοκή ένστολου!


Πηγή