Πάτρα:Εθιμοτυπικές επισκέψες στην Αστυνομία

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (22-11-2018 ) το πρωί, ο πρόεδρος Γεώργιος ΡΩΡΟΣ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, Πολυχρόνης ΘΩΪΔΗΣ και Ανδρέας ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.
Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρησαν τον Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελεί.
Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και επεσήμανε ότι θα είναι δίπλα τους σε προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή μας.
Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ παρέστη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα