Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video)

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Παναχαϊκή στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον Ηρακλή, καθώς επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ελευθεριάδη στο πρώτο μέρος και έτσι επέστρεψε θετικά αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ελευθεριάδη μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην εξέλιξη της φάσης ο βοηθός έδωσε οφσάιντ, όμως κάτι τέτοιο δεν υπήρχε και ο διαιτητής αποκατέστησε τα πράγματα.

Όπως αποδείχθηκε στο replay σωστά ο ρέφερι πήρε την απόφαση πάνω του μιας και ήταν εκτεθειμένος ο Μαυριάς και όχι ο Ελευθεριάδης ο οποίος μετά την κεφαλιά του, πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ.

Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα ήταν καλά οργανωμένοι, περιόρισαν τον Περόνε στον οποίο δεν μπορούσε να φτάσει η μπάλα, ενώ δεν επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνά τους.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματά τους σε δύο φάσεις (και πάλι) με τον Χρήστο Ελευθεριάδη. Αρχικά, στο 36′ ο επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων έπιασε ένα σουτ όμως ο Βοσνιάδης το απέκρουσε, ενώ στο 44′ ο Σταμόπουλος του πέρασε την μπάλα στην περιοχή εκείνος έπιασε πολύ δυνατό και γεμάτο σουτ αλλά έδιωξε ο Βοσνιάδης σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λουμπαρδέας σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Τσελεπίδης πριν είχε κάνει χέρι.

Το σφύριγμα για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε κυρίως από τα άκρα να απειλήσει. Η Παναχαΐκή από την άλλη είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Ο «Γηραιός» όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιες φάσεις που δημιούργησε.

Έτσι λοιπόν το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε και η Παναχαϊκή έφτασε στη πολύ σημαντική νίκη με 1-0.

Παναχαϊκή – Ηρακλής 1-0 Στιγμιότυπα


Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video) Τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή (pics+video)


Πηγή