Αλ. Καστρινός: «Οι στόχοι μας να ξεπεράσουν τα όνειρά σας» – Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Γαστούνη

Με ένα υπέροχο άλογο έφθασε στη Γαστούνη ο Άγιος Βασίλης και με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο Αλέξη Καστρινό, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Η Γαστούνη από την Πέμπτη το βράδυ ντύθηκε με χριστουγεννιάτικα χρώμα σε μια υπέροχη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.

Σημαντικό ρόλο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχε ο νεοσύστατος Σύλλογος Γυναικών του Δήμου Πηνειού. Το άρωμα Χριστουγέννων απλώνεται σε ολόκληρο το δήμο Πηνειού, στο Τραγανό και το Βαρθολομιό όπου χθες υπήρξε ξεχωριστή εκδήλωση για το άναμμα του δένδρου.

Στην εκδήλωση της Γαστούνης τραγούδησε η χορωδία Γαστούνης «Παναγία η Καθολική» ενώ συμμετείχε η φιλαρμονική Γαστούνης και ο μουσικοχορευτικός σύλλογος «Ρίζες».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός λίγο πριν δώσει το σύνθημα για να ανάψει το δένδρο δήλωσε: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της εκδήλωσης. Σημασία δεν έχουν μόνο τα πράγματα, αλλά ο άνθρωπος. Αλλά και ο άνθρωπος χωρίς τα πράγματα δεν μπορεί να υφίσταται. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και ότι η καινούργια χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Θέλω να πω σε όλους να έχουνε δύναμη, υπομονή, επιμονή και να προσδοκούνε να ξεπεράσουνε οι στόχοι μας τα όνειρά τους. Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία. »

Ο αντιδήμαρχος κ. Σάκης Γεωργόπουλος δήλωσε: «Με την συνεργασία των αντιδημάρχων Δήμου Δημήτρη και Αναστασόπουλου Γεωργίου, το Τραγανό και η Γαστούνη στολίστηκαν στο φως της χαράς και της αγάπης. Μ ε την έγκριση του δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού καταφέραμε να παρουσιαστεί φέτος κάτι διαφορετικό. Στο Βαρθολομιό, που έκανε χθες ξεχωριστή εκδήλωση, υπήρξε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, με αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου. Στη Γαστούνη στο δένδρο βοήθησαν πολύ οι ηλεκτρολόγοι του δήμου τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και φυσικά ο Σύλλογος Γυναικών Γαστούνης. Σε αυτές τις μέρες αγάπης συμμετέχουμε όλοι για να υποδεχθούμε την Γέννηση του Θεανθρώπου. »


Πηγή