Διακρίσεις για τη Λέσχη Οικόσιτων Πτηνών Αχαΐας

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση και ο διαγωνισμός επτηνών συντροφιάς της Ελληνικής Λέσχης Καναρινιών Εμφάνισης (ΕΛΚΕ) με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Φίλων Οικοσιτων Πτηνών Βορείου Αιγαίου.

Ο σύλλογος (Λέσχη Οικόσιτων Πτηνών Αχαΐας) είχε την τιμή να προσκληθεί και να συμμετέχει, σε αυτή την μεγάλη γιορτή των μικρών φτερωτών μας φίλων, με δεκαέξι (16) πτηνά (καναρίνια χρώματος και εμφάνισης) και να αποσπάσει τέσσερις πρώτες και μία τρίτη θεση ανάμεσα σε χίλια πεντακόσια πτηνά.

"Η παρθενική εμφάνιση των εκτροφέων του συλλόγου μας απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από πολύ έμπειρους και καταξιωμένους εκτροφείς τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους διαγωνιζόμενους εκτροφείς Βουλωμένο Αθανάσιο, Πολυζογόπουλο Ανδρέα, Μαμμάση Γεώργιο και Γιατρά Σάββα και τους εύχεται καλή αναπαραγωγική χρονιά με πολλές επιτυχίες και καλεί τον κόσμο της πόλης μας να ασχοληθεί ενεργά με το όμορφο αυτό χόμπι που προωθεί την ορνιθοκουλτούρα" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.


Πηγή