Αχαΐα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1300μ και πάνω θα έχουμε από την Δευτέρα το βράδυ στη Νομό Αχαίας.Βελτίωση του καιρού αναμένεται την Τετάρτη.Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Τρίτη 18-12-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις βραδυνές ώρες.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1300μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ στρεφόμενοι από τα απόγευμα σεΑνατολικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Τρίτη 18-12-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις βραδυνές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τρίτη 18-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο όρος Κλωκός και στο Παναχαικό Όρος από τα 1300μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Τρίτη 18-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά από τα 1300μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/ http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα