Δημοτικό Θέατρο Απόλλων – Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν… χειρότερο (pics)

Πήγαν να διορθώσουν κάπως την κατάσταση του κτιρίου του Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων", που οι βάνδαλοι και οι ανεγκέφαλοι έβαψαν σε διάφορες μεριές του, όμως τελικά μάλλον δεν κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα του.

Η άσπρη μπογιά που έβαλαν τα συνεργεία του Δήμου για να καλύψουν τα συνθήματα και όσα είχαν γράψει οι βάνδαλοι, δίνει την εικόνα "αποθήκης" στους εξωτερικούς χώρους του θεάτρου και όχι ενός μνημείου νεοκλασικής αρχιτεκτονικής.

Πάνω στις μουτζούρες, έβαλαν, δηλαδή, άλλες μουτζούρες, διαφορετικού χρώματος, πιστεύοντας ότι έτσι το "έφτιαξαν". Προχειροδουλειά θα λέγαμε εμείς. Μάλλον χρειάζεται να δείξουμε ως πόλη τον ανάλογο σεβασμό σε ένα τέτοιο μνημείο.

Γιατί έτσι είναι σαν να καλείς αυτούς που τα βάβουν, να το μουτζουρώσουν και πάλι. Ας φροντίσει επιτέλους ο δήμος να βάψει την πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου με αντικολλητικό βερνίκι. Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο αυτό;

Δείτε τις φωτογραφίες του Ανδρέα Αποσκίτη από τη σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται").

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν... χειρότερο (pics) Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν... χειρότερο (pics) Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν... χειρότερο (pics) Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν... χειρότερο (pics) Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - Πήγαν να καλύψουν τις μουτζούρες και το έκαναν... χειρότερο (pics)


Πηγή