Νεκτάριος Φαρμάκης: “Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε”

Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε"

O Νεκτάριος Φαρμάκης σε δήλωση του αναφέρει:

«Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε!

Και αρχίσαμε…

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μεταφέρει μήνυμα πλατιάς κοινωνικής συμπαράταξης απέναντι σε όποιον και ό,τι κρατά καθηλωμένη τη Δυτική Ελλάδα.

Με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία, ενωμένα στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Και με χιλιάδες απλούς πολίτες να μας ανοίγουν μεγάλη αγκαλιά εμπιστοσύνης, την περασμένη Παρασκευή, μέσα και έξω από τον επιβλητικό ναό του Πρωτοκλήτου.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσα πως η δύναμή μου είναι η δύναμη των απλών και ανιδιοτελών ανθρώπων, που δεν αντέχουν άλλο τη φθορά και τη φτώχεια, που ξέρουν να δουλεύουν και να αγωνίζονται, που έχουν την απαίτηση αλλά και το δικαίωμα να ζήσουν καλύτερα στον δικό τους τόπο.

Και η δύναμη αυτή, μόλις άρχισε να φαίνεται πόσο μεγάλη είναι.

Ένα πρώτο από τα πολλά «ευχαριστώ» που θα πω μέχρι τον Μάιο, είναι το λιγότερο που οφείλω σε όλες και όλους.

Και είμαστε μόνο στην αρχή…

Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και πιο δυναμική.

Για όλους! Και μαζί με όλους!

Το υπόσχομαι.»

Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε" Νεκτάριος Φαρμάκης: "Την περασμένη Πέμπτη, στην Πάτρα, είπαμε: Αρχίζουμε"


Πηγή