Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει τους String Demons σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο «Α […]

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, μουσική συναυλία των “STRING DEMONS”, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. To «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων των δύο νέων μουσικών, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.

Καλεσμένος επί σκηνής θα είναι ο Χρήστος Τσατσαμπάς και μαθητές του τμήματος βιολιού του Piano&Music που θα συμπράξουν με τους εκρηκτικούς String Demons σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έχουν ετοιμάσει.

Οι προσκλήσεις για την παράσταση θα διατίθενται δωρεάν από το Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, την Πέμπτη 20/12, ώρες: 10.00-13.00 και Παρασκευή 21/12, ώρες 10.00-13.00. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων του θεάτρου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στη διάθεση των προσκλήσεων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο δημοτικό θέατρο (ώρα 20.30). Σε περίπτωση μη έγκαιρης εμφάνισης, οι προσκλήσεις θα επαναδιατεθούν.


Πηγή