Ο Πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης είναι στους πρωταγωνιστές της Volley League!

Ο Πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης είναι στους πρωταγωνιστές της Volley League! Ο Πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης είναι στους πρωταγωνιστές της Volley League!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Volley League ολοκληρώθηκε και ο Πατρινός νεαρός του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης, ήταν σίγουρα ανάμεσα στους αθλητές που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.

Και το λέμε αυτό όχι μόνο με βάση τις εμφανίσεις του που σίγουρα έκαναν αίσθηση, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ομοσπονδία για αυτόν τον α' γύρο.

Ο Πατρινός διεθνής του Παναθηναϊκού είναι ο έκτος καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 156 πόντους, σε έναν κατάλογο όπου ξεχωρίζει το όνομα του αφού είναι ο μοναδικός Έλληνας σε αυτόν μαζί με τον Απόστολο Αρμενάκη του Ηρακλή με 136 πόντους ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης είναι στην πέμπτη θέση στην λίστα με τους περισσότερους άσσους (12 έχει βάλει) και στην έκτη στον κατάλογο με τους σκόρερ από επιθέσεις στον α' γύρο.

Με λίγα λόγια σε αυτόν τον α' γύρο ο Πατρινός νεαρός επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που τον θέλουν να είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, αλλά έδειξε ότι έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται αρκετά πιο έμπειροι παίκτες από αυτόν. Το μέλλον του ανήκει!


Πηγή