Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το «4ο Nuovo Annitas» – Το κατέκτησε η ΝΕΠ

Η ΝΕΠ κατέκτησε το «4ο Nuovo Annitas» που διοργάνωσε η ίδια στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Το διεθνές τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, αφορούσε την ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων και εκτός από τα «δελφίνια» συμμετείχαν ο Ερυθρός Αστέρας από την Σερβία (2η θέση) και οι Ολυμπιακός (3η θέση), Πανιώνιος (4η θέση), Ρέθυμνο (5η θέση) και Εθνικός (6η θέση).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής: Ρέθυμνο-Πανιώνιος 7-10, Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 6-9, Εθνικός-ΝΕΠ 6-14. MVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Μπιτσάκου της ΝΕΠ και καλύτερη τερματοφύλακας, η πορτιέρο του Ερυθρού Αστέρα, Γιέλενα Βούγιοβιτς.

Οι αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν στο «4ο Nuovo Annitas» είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία και για το υψηλό επίπεδο του τουρνουά. Άπαντες ανανέωσαν, πλέον, το ραντεβού τους για το «5ο Nuovo Annitas» το 2019.

Ο τεχνικός της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος δήλωσε τα εξής μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά: «Στόχος μας ήταν να διοργανώσουμε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.

Όλες οι αποστολές έμειναν ικανοποιημένος από τους αγώνες και την φιλοξενία και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του γυναικείου πόλο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το αντίστοιχο τουρνουά στις γιορτές του 2019».


Πηγή