Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids)

Πολύτιμη νίκη μέσα στη Σλοβενία πήρε ο Προμηθέας Πάτρας το βράδυ της Τρίτης καθώς επικράτησε της Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία με 80-76 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Προμηθέα επέστρεψε από το -16 και πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη, όπου πίεσε πολύ στην άμυνα και κατάφερε να πετύχει μεγάλα σουτ (10/16 τρίποντα στο 2ο ημίχρονο) και να ισορροπήσει την κατάσταση στα ριμπάουντ (21-11 στην επανάληψη υπέρ του Προμηθέα), χάρις στο χαμηλό σχήμα που επιστράτευσε ο Μάκης Γιατράς!

Η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στην 2η θέση με 6 νίκες και 3 ήττες και απέχει πλέον 2 νίκες από Νεπτούνας και Μπεσίκτας, που βρίσκονται στην 5η θέση.

Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί το νέο έτος (9/1) την medi Bayreuth και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Δείτε τα highlights του ματς με φωτογραφίες και βίντεο.


Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids) Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids) Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids) Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids) Πολύτιμο διπλό για τον Προμηθέα Πατρών στη Σλοβενία (pics+vids)


Πηγή