Πύργος: Συνέντευξη συνταξιούχων με αφορμή την Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος στις 15 Δεκεμβρίου στις 12:30μμ., πραγματοποίησαν χθες στο Εργατικό Κέντρο Πύργου ο πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και Περιχώρων Παναγιώτης Γιάνναρος και των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου και Περιχώρων Πέτρος Καπαρέλης, όπου κάλεσαν όσους επιθυμούν να συμμετέχουν να το γνωστοποιήσουν στους ίδιους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάνναρος παίρνοντας πρώτος το λόγο εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και που είναι αποτέλεσμα αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος οφείλει να ξεσηκωθεί διεκδικώντας ανθρώπινους όρους ζωής, μισθούς και συντάξεις προκειμένου έχουν αξιοπρεπή ζωή και ζητώντας την επιστροφή όλων όσων παράνομα έχουν παρθεί, δηλαδή συντάξεων και δημόσιας και δωρεάν υγείας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να οργανωθεί ενόψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας, στο οποίο με μια φωνή θα «βροντοφωνάξουν» τα αιτήματά τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Καπαρέλης επικεντρώθηκε αρχικά στον προϋπολογισμό που έφτασε στη Βουλή και είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της εκτεταμένης φορολογίας που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός. Με νούμερα αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται οι συντάξεις πλέον και στο κέρδος που βγάζουν από τις «πλάτες των Ελλήνων». Τέλος, τόνισε πως οφείλει ο κόσμος να κινητοποιηθεί προκειμένου να διεκδικήσει όσα του έχουν στερήσει.


Πηγή