«Συνεργασία για την ασφάλεια των συμπολιτών μας» – Ενημέρωση Γ. Αργυρόπουλου για τα προβλήματα των αστυνομικών

Επίσκεψη στην την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας πραγμτοποίησε σήμερα (Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου) ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, όπου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζώντος και ο αντιπρόεδρος Μαρίνης Αχτύπης τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία τους καθώς και τις μεγάλες ελλείψεις τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στις κακοτεχνίες που παρουσιάζει το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης το οποίο χρειάζεται άμεση συντήρηση. Επίσης επισήμαναν την παλαιότητα των περισσοτέρων οχημάτων, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό.

Από την πλευρά του ο κ. Αργυρόπουλος τόνισε ότι ο δήμος που ουσιαστικά είναι ο εκφραστής της τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να στέκεται αρωγός στα προβλήματα των αστυνομικών και να συμβάλλει στην επίλυση τους.

?

Σε δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά την ενημερωτική συνάντηση τους οι κ.κ Ζώντος και Αργυρόπουλος ανέφεραν τα εξής:

Παναγιώτης Ζώντος: «Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα τον επικεφαλής παράταξης στο Δ.Σ Πύργου κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και όντως είναι πολλά. Εμείς θέλουμε τη στήριξη των δήμων και της περιφέρειας στην προσπάθεια που κάνουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας μας ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται αλλά και όσους δείχνουν αδιαφορία»

Γιάννης Αργυρόπουλος: «Σε μια εποχή που η παραβατικότητα αυξάνει πρέπει να φροντίζουμε όλοι για την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να υπηρετούν σε συνθήκες που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία τους. Ενημερώθηκα από τους εκπροσώπους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις τους σε βασικά αντικείμενα της υπηρεσίας τους. Πιστεύω ότι ο δήμος θα πρέπει να δείξει ενδιαφέρον για τα ζητήματα αυτά για αυτό και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αναλάβω σχετικές πρωτοβουλίες»


Πηγή