Μάχη των γιατρών της ΜΕΘ Ρίου να σταθεροποιήσουν τον 7χρονο που καταπλακώθηκε στο κεφάλι από πόρτα εκκλησίας

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται το 7χρονο παιδί που δέχθηκε βαρύ χτύπημα στο κεφάλι από καγκελόπορτα παραμονή των Θεοφανείων στο Γούμερο Ηλείας. Το thebest.gr μίλησε με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο για το περιστατικό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τον γιατρό, το παιδί έχει εγκεφαλικό οίδιμα και αυτή την ώρα είναι διασωληνωμένο και σε βαθιά καταστολή. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, ώστε να εκτονωθεί το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του.

Οι επόμενες 48 ώρες κρίνονται σημαντικές για την εξέλιξη της υγείας του, αν και εκτιμάται θετική η σταθερή κατάσταση και οι σχετικές ενδείξεις του παιδιού, μέχρι αυτή την ώρα.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών 7χρονο παιδί που … – TheBest

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε διασωληνωμένο από τον Πύργο ένα 7χρονο παιδί που καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα στην εκκλησία του χωριού του στο Γούμερο Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν πήγε το απόγευμα του Σαββάτου με τη θεία του στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Εκεί έπεσε η σιδερένια πόρτα και το καταπλάκωσε.

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου με κάταγμα στο κεφάλι. Διασωληνώθηκε και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

ρεπορτάζ: Γ. Πομώνης


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    6 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία