Με Γκάτση….γκοοοολ νίκησε και τον Α.Ο.Ρηγανά.

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ 0

ΟΜΗΡΟΣ 3

Σε ακόμη μια νίκη προχώρησε η ομάδα του Ομήρου απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι και ο Α.Ο. Ρηγανά. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης καθώς νίκησαν με 0-3. Η πίεση της ομάδας του Γ.Ζήκου απέδωσε καθώς στο 27’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νούλα ο Γκάτσης με σουτ θα ανοίξει το σκόρ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1. Λίγο πρίν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πάλι ο Γκάτσης θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα για ακόμη μια φορά κάνοντας το 0-2 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς με τον Όμηρο να δημιουργεί και να σημειώνει ακόμη ένα γκολ στο 55’ με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαλτογιάννη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λιόνας με βοηθούς του κ. Βασιλόπουλο και κ. Λιακώνη.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Ζήκος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης(80’Τσάμης),Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης(69’Μπαλαμπάνης),Βαλτογιάννης(68’Μάτσιγκας)Τσίμπισης, Κούσης , Γκάτσης,Νούλας(74’Καβαλιέρης).

Α.Ο. Ρηγανά: (Ζώης): Καλογεράκης, Κάππας, Κοροηλάς Φ.(76’Κωστής),Κουρσάρης, Καραχάλιος(58’Μικρόπουλος), Στραβοδήμος, Ζαχαράκης,Τουρλίδας(76’Τσακνής),Κορομηλάς Α., Αυγέρης(46’Φραγκούλης).

The post Με Γκάτση….γκοοοολ νίκησε και τον Α.Ο.Ρηγανά. appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή