Ναυπάκτου – Θέρμου: Ένας πολυσύχναστος δρόμος που δοκιμάζει τα αμορτισέρ και τα νεύρα των πολιτών. Βίντεο

Πάρα πολλές φορές έχουν γράψει και σας έχουμε παρουσιάσει την εγκατάλειψη που επικρατεί στην οδό Θέρμου, η οποία είναι γεμάτη λακκούβες και παρατημένη στο έλεος των καιρικών φαινομένων που καθημερινά την φθείρουν χωρίς κανείς να παρεμβαίνει έστω να διορθώσει και τα μικροπροβλήματα.

Ο δρόμος αυτός οδηγεί σε ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά μέρη του Δήμου την Γέφυρα Μπανιά και την πίστα κανόε καγιάκ αλλά και άλλων extreme sports και θα έπρεπε να αποτελεί διαφήμιση όμως αποτελεί δυσφήμηση καθώς τα παράπονα στους επαγγελματίες της περιοχής από τους επισκέπτες είναι έντονα καθώς σε κάποιες περιπτώσεις έχουν και ζημιές στα αυτοκίνητα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ναυπάκτου Θέρμου είναι στην ευθύνη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όμως ο Δήμος θα πρέπει και αυτός με την σειρά του να κάνει κάτι και να πιέσει ούτος ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

The post Ναυπάκτου – Θέρμου: Ένας πολυσύχναστος δρόμος που δοκιμάζει τα αμορτισέρ και τα νεύρα των πολιτών. Βίντεο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή