Πάτρα: Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics)

Αγιασμός και πρωτοχρονιάτικη πίτα για τον ΝΟΠ που τήρησε και φέτος την παράδοση, σε μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση με αρκετό κόσμο, αθλητές και γονείς.

Η εκδήλωση έγινε στο ναυταθλητικό κέντρο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων, με τον αγιασμό των υδάτων και στη συνέχεια με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το καλό του νέου έτους. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ρίχνοντας τον Σταυρό στα νερά της πισίνας, τον οποίο και έπιασε ο νεαρός Χρήστος Βουκελάτος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις την «αργυρή» ομάδα πόλο Κ-13 του ΝΟΠ να αποθεώνεται για τη 2η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τιμήθηκαν ακόμη η Ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ, η κολυμβήτρια Open Water, Γεωργία Μαρινοπούλου, η κολυμβήτρια Βασιλική Τάτσιου, οι προπονητές κολύμβησης Λέτα Παστού και Λευτέρης Μήτρακας και οι προπονητές πόλο Κώστας Σακαλής, Βασίλης Λαμπάτος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Θανάσης Κοντάκος, Μιχάλης Μπαρτζελάς και Αγγελική Τσίστα.

Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics) Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics) Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics) Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics) Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics) Πάτρα:  Αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΠ (pics)


Πηγή