Πάτρα – Η «Κιβωτός Αγάπης» ευχαριστεί τον Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιπίδη!

Πάτρα - Η «Κιβωτός Αγάπης» ευχαριστεί τον Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιπίδη! Πάτρα - Η «Κιβωτός Αγάπης» ευχαριστεί τον Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιπίδη!

Η ανακοίνωση του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη αναφέρει: "Σε μια σεμνή εκδήλωση την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ», με την ευκαιρία της απόδοσης μέρους των χρημάτων, των εγγραφών, από τον Μαραθώνιο της Αθήνας (2.793,13€), επιδόθηκε ευχαριστήρια επιστολή στους Προέδρους του Συλλόγου, Ανδρέα Μαζαράκη (που ξεκίνησε την διαδικασία της χορηγίας) και Αντώνη Κατσίκη (που την ολοκλήρωσε), από την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Αικατερίνη Νικολάου, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης προς τον Σύλλογό μας, για την διαμεσολάβηση στην ολοκλήρωση της χορηγίας μέσω της Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Επίσης αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αντώνης Κατσίκης βρέθηκε εκεί και ως εκπρόσωπος του Εργοστάσιου Αράξου μαζί με άλλους συναδέλφους του και παρέδωσε στο Ίδρυμα ταυτόχρονα διάφορα αγαθά που μάζεψαν οι εργαζόμενοί του. Ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» αισθανόμενος την πραγματική ανάγκη για βοήθεια στον συνάνθρωπο, ειδικά στις μέρες μας, δεν περιορίζει την προσφορά του σε αθλητικά δρώμενα αλλά προσφέρει μέσα από εσάς, τους δρομείς του, με την δυναμική του δρομικού κινήματος ουσιαστική βοήθεια προς κάθε κατεύθυνση. Έχουμε και συνέχεια…"

Πάτρα - Η «Κιβωτός Αγάπης» ευχαριστεί τον Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιπίδη! Πάτρα - Η «Κιβωτός Αγάπης» ευχαριστεί τον Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιπίδη!


Πηγή