ΠΑΤΡΑ: 25 υποψήφιες για βασίλισσα του Καρναβαλιού

Το αργότερο έως την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η Κοινωφελής Επιχείρηση – Πατρινό Καρναβάλι να έχει επιλέξει και ανακοινώσει το πρόσωπο που θα αναλάβει χρέη βασίλισσας του φετινού Καρναβαλιού. Το ενδιαφέρον στο κάλεσμα που είχε γίνει ήταν σχετικά μεγάλο. Οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 κι όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Νίκος Χρυσοβιτσάνος, τουλάχιστον 25 κοπέλες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι «βασίλισσες» του θεσμού της Πατρινής αποκριάς.

Τα κορίτσια που υπέβαλλαν αίτηση ενδιαφέροντος είναι ηλικίας από 18 έως 33 ετών το μεγαλύτερο και κυρίως προέρχονται από την Πάτρα.

Φέτος η βασίλισσα που πάντα έχει το ρόλο να σκορπίζει το χαμόγελο και την ξεγνοιασιά της στον κόσμο συν ότι θα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστη και επικοινωνιακή, θα έχει κι ένα ξεχωριστό άρμα που εκτός από κίνηση θα προσπαθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις στην βραδινή παρέλαση του τελευταίου Σαββάτου και με τα ειδικά φωτιστικά και άλλα εφέ του.

Ακόμα όπως έχει αποκαλύψει ο έμπειρος κατασκευαστής Πέτρος Βρυώνης, το άρμα της βασίλισσας θα συμβολίζει φέτος τον Κινγκ Κονγκ κι όπως αρμόζει στην περίσταση, η βασίλισσα δεν θα κάθεται ακριβώς στην κορυφή του άρματος αλλά στην «αγκαλιά» και για την ακρίβεια στο χέρι του Κινγκ Κονγκ όπως θυμόμαστε και από τις ταινίες με τις Τζέσικα Λανγκ και Ναόμι Γουότς.


Πηγή