Δήμαρχος Κέρκυρας για ασφαλιστικά μέτρα Τεμπλονίου: «Ελπίζουμε στην σοφή κρίση του δικαστηρίου». 

Δήμος Κέρκυρας Δήμαρχος Κέρκυρας για ασφαλιστικά μέτρα Τεμπλονίου: «Ελπίζουμε στην σοφή κρίση του δικαστηρίου».

Κρίσιμη η αυριανή ημέρα, καθώς αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμπλονίου.

Μιλώντας στο Corfutv η Πρόεδρος του Συλλόγου Μάγδα Παπανικοκοπούλου τόνισε ότι τα μέτρα αφορούν την παύση λειτουργίας του Δεματοποιητή, καθώς και την αποκατάσταση του χώρου.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, μιλώντας στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» το βράδυ της Τρίτης, υποστήριξε ότι αυτός ο πόλεμος όπως όλα δείχνουν είναι εναντίον του εαυτού μας.

Ο κ. Νικολούζος πρόσθεσε ότι: «Εμείς αύριο θα πούμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη και νομίζω ότι παίζουμε με τον χρόνο για να υπάρξουν οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις και για το οικόπεδο των Αδελφάτων και για να αναλάβει ο ανάδοχος για την αποκατάσταση των κυττάρων και επίσης να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στον δρόμο που οδηγεί προς τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης εφόσον το επιστρέψουν οι συνθήκες.

Εμείς θα αποδείξουμε ότι υπάρχουν έργα σε εξέλιξη και θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να εξελιχθεί αυτό το σχέδιο. Παραδεχόμαστε ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη και έχουμε ξεφύγει από τα όρια. Ελπίζουμε στην σοφή κρίση του δικαστηρίου».


Πηγή