Κατέπληξαν και την Αθήνα οι ‘ερασιΤΕΧΝΕΣ’!

Στο ιστορικό θέατρο του Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου, στο σανίδι που έχουν ανέβει ιστορικές παραστάσεις, η Θεατρική Ομάδα της Αμαλιάδας ‘ερασιΤΕΧΝΕΣ’ ανέβασε την φετινή της παράσταση ‘Ράφτης Κυριών’ του Ζωρζ Φεντώ, σε διασκευή της σκηνοθέτιδας, ηθοποιού και σεναριογράφου Κωνσταντίνας Ρουμελιώτη και του σκηνοθέτη της Ομάδας Χάρη Κότσιφα.

Η παράσταση ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής για τους Ηλείους της Αθήνας που κατέκλεισαν το θέατρο και καταχειροκρότησαν την Θεατρική Ομάδα. Ανάμεσά στο κοινό επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιοί, λογοτέχνες, ποιητές, η βουλευτής Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη, που απόλαυσαν την παράσταση, ενώ οι ηθοποιοί της Ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία προσπάθεια να τιμήσουν την πόλη τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στο τέλος της παράστασης το κοινό χειροκρότησε όρθιο επευφημώντας τους συντελεστές, προκαλώντας τους μεγάλη συγκίνηση. Και φυσικά, το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Η παράσταση θα ανέβει και το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Σινέ ‘Άστρον’ στα Λεχαινά, για τους φίλους της Ομάδας από τον κάμπο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ και για ΑΜΕΑμ, ανέργους, μαθητές και φοιτητές στα 3 ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6973234072 & 6972699375.


Πηγή