Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βάρδα Ηλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βάρδα Ηλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του! Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βάρδα Ηλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Σε μία ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας στη Βάρδα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος, η εκπρόσωπος του βουλευτή Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα κ. Αλέκα Παναγιωτοπούλου, η εκπρόσωπος της βουλευτού Ηλείας Διονυσίας- Θεοδώρας Αυγερινοπούλου κ. Ανδριάννα Γάζου, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης, κ. Λάμπης Δημόπουλος, κ. Ανδρέας Μίγκος και κ. Τάσος Μυλωνόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αναστασία Οικονομοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας κ. Χρήστος Ρετουνιώτης, η Προϊσταμένη στην Γραμματεία του Ειρηνοδικείου Λεχαινών κ. Πανωραία Παπαδοπούλου, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι από το ΣΔΕ Πάτρας και πλήθος κόσμου.

Ευχετήριο και συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας, κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας κ. Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και το Γυμνάσιο Βάρδας. Η Δ/νση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βάρδα Ηλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!


Πηγή