Υποψήφια με την δημ. παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη η δασκάλα χορού, Βελούδω Ρουσσοπούλου

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Παρότι γεννήθηκα στην Αθήνα, ζω στην Αμαλιάδα από παιδί και δραστηριοποιούμαι στην πόλη 35 χρόνια, προσφέροντας στα πολιτιστικά δρώμενα.
Η δουλειά μου ως δασκάλα χορού με έφερε σε επαφή με πολλούς συλλόγους, αλλά και το πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο του Δήμου, στο οποίο εργάστηκα για μια δεκαετία.
Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να έχω ενεργό κοινωνική δράση, συμμετέχοντας στα Διοικητικά Συμβούλια συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της πόλης, γιατί πιστεύω πως με τον εθελοντισμό και τις παρεμβάσεις μας στα κοινά μπορούμε να γίνουμε αποτελεσματικοί, μπορούμε να βρούμε λύσεις, να εμπεδώσουμε τη δημοκρατία.

Κατεβαίνω λοιπόν υποψήφια με το Γιάννη Λυμπέρη, γιατί ξέρω πως είναι ο ικανότερος Δήμαρχος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου μας. Τα έργα της παράταξής του είναι γνωστά σε όλους, είναι αυτά που ανέβασαν το δήμο μας σε άλλο επίπεδο.

Οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν μνήμη και κρίση και είμαι βέβαιη πως μαζί θα καταφέρουμε να τον πάμε και πάλι στην κορυφή.

ΒΕΛΟΥΔΩ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ

ΜΕΛΟΣ Τ. Ο. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Πηγή