Αστυνομικός – μπράβος, «πόρτα» σε καφέ της Πάτρας! ΧΤΥΠΗΣΕ 23ΧΡΟΝΟ ΨΗΣΤΗ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Aγριο ξύλο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου την ημέρα του Καρναβαλιού με πρωταγωνιστή Πατρινό αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα και είχε κατέβει στην Πάτρα για «δουλειά» και νεαρό ψήστη ο οποίος δούλευε για το μεροκάματο και έψηνε σουβλάκια… στο απέναντι κατάστημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αστυνομικός εργαζόταν ως «μπράβος» στην είσοδο του καταστήματος και η σχέση του με τον… απέναντι ψήστη διαταράχθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρας! Καίτοι ο 23χτονος ήταν πελάτης στο μαγαζί και μάλιστα καθ’ ολη τη διάρκεια του τριημέρου προμηθευόταν τα ποτά του από το συγκεκριμένο καφέ, δέχθηκε τα παράπονα του αστυνομικού για την «τσίκνα»!

Κάθε φορά που ο νεαρός ψήστης πήγαινε στο καφέ… άκουγε τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην «πόρτα» και δη του αστυνομικού. Κάποια στιγμή την Κυριακή «τόλμησε» να αντιδράσει. Και τότε… έγινε της κακομοίρας! Με το που «την είπε» στον πορτιέρη (δεν γνώριζε πως υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.) εκείνος… τον ξάπλωσε στο έδαφος αφού του έριξε μπουνιές στο πρόσωπο! Ο 23χρονος μάτωσε και μάλιστα δεν αποκλείεται να του έσπασε και δόντι! Φαίνεται πως ο αστυνομικός είχε «ροπή» στην πυγμαχία και ήξερε πώς να «βαρέσει»!

Το γεγονός έκανε γρήγορα τον γύρο της πόλης, και μάλιστα στο σημείο απειλήθηκαν και επεισόδια όταν έφθασε εκεί γνωστός Πατρινός – φίλος του ψήστη, ο οποίος θα μπορούσε να «ξαπλώσει» τον νταή αστυνομικό… εν ριπή οφθαλμού! Όμως επικράτησε ψυχραιμία!

Το επεισόδιο έληξε με τον τραυματισμό του άτυχου ψήστη, ωστόσο τα ερωτήματα που προκαλούνται είναι πολλά. Πως εν ενεργεία αστυνομικός παριστάνει τον «μπράβο» στην πόρτα καφέ της πόλης; Είναι δυνατόν ένστολος να κάνει τον «νονό» και να επιτίθεται σε ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για το μεροκάματο; Δεν γνωρίζουμε αν ο 23χρονος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία (σε τέτοιες περιπτώσεις οι περισσότεροι φοβούνται να καταγγείλουν) όμως για το συμβάν υπάρχουν μάρτυρες τους οποίους κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει!

Ωστόσο τα στοιχεία του αστυνομικού εύκολα διασταυρώνονται, αφού τον γνώριζαν αρκετοί από τους θαμώνες, περαστικούς και γενικά αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.


Πηγή