Δ. Γκοτσούλιας: «Κοροϊδεύουν τους πολίτες των Σαγεΐκων για το κτίριο Κριμπά»


Στον απόηχο της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Διονύσης Γκοτσούλιας, αναφέρεται στο θέμα του κτιρίου Κριμπά στα Σαγέικα, αλλά και στη λειτουργία του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου.

Όπως αναφέρει ο κ. Γκοτσούλιας «είναι ειλικρινά φοβερό να κοροϊδεύουν τους πολίτες της δημοτικής κοινότητας Σαγείκων για το κτήριο «Κριμπά» λέγοντας ότι προστέθηκαν 60.000 ευρώ για συμπληρωματική σύμβαση.

Αν είχαν υπ’ όψη τους να κάνουν κάτι σωστό θα έπρεπε να απολογηθούν στους κατοίκους του χωριού, γιατί επί δύο χρόνια δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, ώστε να ενεργοποιηθεί η σύμβαση και να έχει ήδη τελειώσει το κτήριο.

Κατά την προσφιλή τους τακτική δεν παρίστατο ούτε ο πρόεδρος τού τοπικού συμβουλίου γιατί από την ενημέρωση που είχα δεν είχε προσκληθεί, όπως και πολλοί πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων για συναφή θέματα.

Αν υπήρχε δημόσια προβολή να βλέπουν οι πολίτες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπως η Δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί, ως συνήθως στα λόγια, θα έβλεπαν οι δημότες τα χάλια τους και την πλήρη έλλειψη στοιχειώδους λειτουργίας του. Δ.Σ.

Να υπενθυμίσω ότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια παρά την ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών συμβούλων να γίνουν κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις στον κανονισμό του Δ.Σ τούτο το απλό δεν κατέστη δυνατόν για πιο λόγο;

Προφανώς είναι και αυτός ένας λόγος που ζητά η δημοτική αρχή από τούς δημότες μια δεύτερη τετραετία.

Η Συνταγματική αναθεώρηση πιο γρήγορα έγινε, από την συμπλήρωση δύο παραγράφων που χρειάζονταν ο κανονισμός του Δημοτικού συμβουλίου!!!!

Αυτά για να γνωρίζουν οι δημότες πώς διαχειρίζονται τα ζητήματα οι διοικούντες».


Πηγή