ΕΔΕ για τον Αστυνομικό που εργαζόταν ως «πορτιέρης» σε καφέ της Πάτρας! ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣ […]

Eνορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση ξυλοδαρμού 23χρονου ψήστη στον οποίον φέρεται να εμπλέκεται και αστυνομικός ο οποίος εκείνη την ημέρα εργαζόταν σε καφέ-μπαρ της Ρήγα Φερραίου, διέταξε ο Γενικός Αστυνομικός Επιθεωρητής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς. Την ΕΔΕ προκάλεσε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος»!

Πριν από μερικές ημέρες, το θύμα του ξυλοδαρμού πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης και κατέθεσε όσα γνώριζε για την υπόθεση. Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν λάβει και εικόνες από βίντεο που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη, βίντεο όμως διαθέτουν και άλλα γειτονικά καταστήματα. Σε αυτά ενδέχεται να φαίνεται και ο εν ενεργεία αστυνομικός ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Το συμβάν σημειώθηκε την ημέρα του Καρναβαλιού με πρωταγωνιστή Πατρινό αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα και είχε κατέβει στην Πάτρα για «δουλειά» και νεαρό ψήστη ο οποίος δούλευε για το μεροκάματο και έψηνε σουβλάκια… στο απέναντι κατάστημα!

Όπως έγραψε ο «Κόσμος» η καταγγελία αναφέρει πως ο Αστυνομικός εργαζόταν ως «μπράβος» στην είσοδο του καταστήματος και η σχέση του με τον… απέναντι ψήστη διαταράχθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρας! Καίτοι ο 23χτονος ήταν πελάτης στο μαγαζί και μάλιστα καθ’ ολη τη διάρκεια του τριημέρου προμηθευόταν τα ποτά του από το συγκεκριμένο καφέ, δέχθηκε τα παράπονα του αστυνομικού για την «τσίκνα»!

Κάθε φορά που ο νεαρός ψήστης πήγαινε στο καφέ… άκουγε τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην «πόρτα» και δη του αστυνομικού. Κάποια στιγμή την Κυριακή «τόλμησε» να αντιδράσει. Και τότε… έγινε της κακομοίρας! Με το που «την είπε» στον πορτιέρη (δεν γνώριζε πως υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.) εκείνος… τον ξάπλωσε στο έδαφος αφού του έριξε μπουνιές στο πρόσωπο! Ο 23χρονος μάτωσε και μάλιστα δεν αποκλείεται να του έσπασε και δόντι! Φαίνεται πως ο αστυνομικός είχε «ροπή» στην πυγμαχία και ήξερε πώς να «βαρέσει»!

Το γεγονός έκανε γρήγορα τον γύρο της πόλης, και μάλιστα στο σημείο απειλήθηκαν και επεισόδια όταν έφθασε εκεί γνωστός Πατρινός – φίλος του ψήστη, ο οποίος θα μπορούσε να «ξαπλώσει» τον νταή αστυνομικό… εν ριπή οφθαλμού! Όμως επικράτησε ψυχραιμία!


Πηγή