Η απάντηση Σταυρογιαννόπουλου στο Χρήστο Νικολάου

Σε απάντηση στα όσα αναφέρει ο Χρήστος Νικολάου (σχετικό άρθρο) , προχώρησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΝΟΔΕ Αχαΐας , η Δυτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας , δεν επέτρεψε στο κ. Σταυρογιαννόπουλο να καταθέσει στεφάνι στην επέτειο της 25ης Μαρτίου (σχετικό άρθρο).

Αναλυτικά αναφέρει :

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της Δυτικής Αχαΐας.

Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε πολύ καλά, με τιμήσατε δύο συνεχόμενες φορές με την ψήφο σας , την πρώτη φορά με εκλέξατε με ποσοστό 83% και την δεύτερη φορά με την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων της Τοπικής μας Οργάνωσης ως αναγνώρισης της προσφοράς μου αφού δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος πρόεδρος.

Επειδή δέχτηκα μία προσωπική επίθεση στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων μου ως πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας την οποία γνωρίζετε πολύ καλά πως ποτέ δεν χρησιμοποίησα για προσωπική προβολή μου αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σας με αυτό τον τρόπο .

Όσο αφορά στη ΝΟΔΕ γνωρίζετε πολύ καλά ως μέλη της παράταξής μας πως ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ είναι ένα από τα μέλη της, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι πως η ηλεκτρονική αλληλογραφία αφήνει ίχνη που δεν σβήνουν ποτέ.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου έλαβα έγγραφο από την κεντρική διοίκηση του κόμματος να επικοινωνήσω με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να συμμετέχω στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου επισκέφτηκα το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας να ενημερώσω πως εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας θα καταθέσω στεφάνι εγώ. Απευθύνομαι στην πρώτη υπάλληλο παρουσία δύο δημοτών μας και της ζητώ να συμπληρώσω αίτηση για κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, με παραπέμπει στην υπάλληλο που ήταν δίπλα της, πάλι εγώ ζητώ αίτηση, η υπάλληλος προς τιμή της σηκώθηκε και με συνόδευσε στην τρίτη υπάλληλο που ήταν τελικά και η αρμόδια. Ζητώ μία αίτηση να συμπληρώσω και μου απαντά πως δεν απαιτείται, το καταχωρεί η ίδια στο πρόγραμμα στον υπολογιστή της και αυτό αρκεί. Τη στιγμή εκείνη έρχεται και ο κύριος Μπαχράς, του λέω το λόγο της παρουσίας μου και με ρωτά αν υπάρχει κάποιο έγγραφο που με ορίζει. Βεβαίως του απαντώ υπάρχει .

Επικοινώνησα με τους προέδρους της ΔΗΜΤΟ Αιγίου και ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων αν έκαναν αίτηση με πρωτόκολλο και αν προσκόμισαν το εσωτερικό έγγραφο του κόμματος στο Δήμο. Και οι δύο μου είπαν πως έκαναν την ίδια διαδικασία με εμένα.

Τη Δευτέρα το πρωί 25 Μαρτίου προς επιβεβαίωση μετά τη Δοξολογία ρώτησα πάλι τον κύριο Μπαχρά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μάλιστα χαριτολογώντας του λέω πως για να μην έχεις καμία αμφιβολία διάβασε το εσωτερικό έγγραφο που μου έχει σταλεί από το κόμμα. Αφού το είδε μου επιβεβαίωσε άλλη μία φορά πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τη συνέχεια την γνωρίζετε… όπως γνωρίζετε και εμένα, όπως γνωρίζετε πως δεν αρκεί μόνο τι λέει ο άλλος αλλά και ποιος το λέει.


Πηγή