Πάτρα: Οι παιδικοί σταθμοί και το βρεφοκομείο θα λειτουργήσουν κανονικά την 1η Απριλίου

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΝΔ. Νίκος Παπαδημάτος, στο ίδιο μήκος κύματος με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, κ. Αλεξόπουλο και του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ρώρο , αναφέρεται σε «πρακτικές εκμετάλλευσης μιας δικαστικής υπόθεσης» από τη Δημοτική Αρχή σε σχέση με τη δίκη του Δημάρχου τη Δευτέρα 1 Απρίλη.

Συνεχίζει μάλιστα υποστηρίζοντας πως οι παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 1 Απρίλη μέχρι τις 11.30 για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε, ότι ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Δήμου, με αίσθημα ευθύνης, έχει έγκαιρα ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι οι παιδικοί σταθμοί, όπως και το Δημοτικό Βρεφοκομείο, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κατανοούμε την ανάγκη του κ. Παπαδημάτου να βρει κάποιο θέμα για να κάνει αντιπολίτευση λόγω των επικείμενων εκλογών, όμως τα νέα ζευγάρια που τα παιδιά τους φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η Δημοτική Αρχή τους απάλλαξε από τα τροφεία, κατασκεύασε νέους παιδικούς σταθμούς και δημιούργησε νέα τμήματα. Οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη των παιδιών.

Έτσι θα συνεχίσουμε, γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία