Παναγιώτης Κουνάβης: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο…»


Με μία ανάρτησή του στο facebοοκ o επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ, Παναγιώτης Κουνάβης εν όψει των εκλογών διευκρινίζει πως «δεν είμαστε όλοι το ίδιο…». Στο κείμενό του κάνει αναφορά σε «λυκοφιλίες», εξυπηρετήσεις ημετέρων κι άλλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Επειδή αρχίσατε να κατακλύζεστε από τα:
«όλοι μαζί», τα» πόσο αγαπάμε τον τόπο μας» και άλλα πολλά «πλούσια δώρα», εύκολα γραμμένα στο πληκτρολόγιο και μέχρι τον Μάη, δεν θα αγαπηθεί η Δυτική Αχαΐα μόνο, άλλα το σύμπαν όλο κι ακόμα παραπέρα, αν υπάρχει (είναι κάτι σαν το : «σας αγαπώ όλους» που έλεγε και μια σταρ της tv παλιά), οφείλουν όσοι έχουν κρίση και μνήμη, να σκεφτούν καθώς έρχονται εκλογές. ότι:
Δεν έχει όλοι μαζί,
όταν κάποιοι αποδέχονταν τις απευθείας αναθέσεις και έβλεπαν να σπαταλιέται το χρήμα των δημοτών, άλλα γι αυτούς ήταν απλά μια κάποια μέρα ηλιόλουστη σαν τη σημερινή.
Δεν έχει όλοι μαζί,
όταν κάποιοι εξυπηρετούσαν αυλές και κοτέτσια με χαλίκια και δημοτικό φωτισμό, αλλά στα χωράφια δεν πέρναγε τρακτέρ.
Δεν έχει όλοι μαζί,
μπροστά σε «λυκοφιλίες» για αξιώματα και άκρατων υποσχέσεων, εκδουλεύσεων και ρουσφετιών, γιατί πάνω από σκοπιμότητες και συμφέροντα, υπάρχει ο σεβασμός στην στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων.
Απέναντι σε αυτά τα «όλοι μαζί» και τα «τι ευλογημένος τόπος είναι ο δικός μας» υπάρχει η πραγματικότητα, των προτάσεων, της διαφάνειας, των συγκρούσεων με τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα.Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Όλα αυτά,
γιατί θα πνιγούμε από την πολύ αγάπη κι όλα τα ίδια θα μείνουν στο τέλος!».


Πηγή