Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics)

Η Όλγα Κατσάρα το έχει στο αίμα της το Πατρινό Καρναβάλι. Κυλά μέσα της και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.

Όταν της έγινε η πρόταση από τους υπευθύνους του Πατρινού Καρναβαλιού να παρελάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά όχι ως βασίλισσα, αλλά ως μία παρουσία που παραπέμπει στην άνοιξη, στα λουλούδια και στη ζωή, πάνω στο άνθινο άρμα, κόντεψε να πετάξει από τη χαρά της.

Η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, έκανε παρέλαση και στο Πατρινό Καρναβάλι 2019 και έλαμψε με την παρουσία της, τόσο στη νυχτερινή ποδαράτη, όσο και στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Η εμφάνισή της πάνω στο άνθινο άρμα που επέστρεψε στις παρελάσεις της Πάτρας μετά από 10 ολόκληρα χρονιά, ήταν κάτι εντυπωσιακό.

Σε ένα άνθινο άρμα με χιλιάδες γαρύφαλλα και λουλούδια, έτσι όπως το κατασκεύασε ο Νίκος Λιβάνης, με το υπέροχο μεγάλο παγώνι και τον παπαγάλο και με μία παρουσία τόσο όμορφη, λαμπερή και ανοιξιάτικη, όπως η Όλγα Κατσάρα.

Άνθινο άρμα και Κατσάρα ήταν σίγουρα στα "κλου" των φετινών παρελάσεων. Δεν ξέρουμε ποιος είχε αυτή την ιδέα, όμως αν μη τι άλλο είχε έμπνευση όταν το σκέφτηκε.

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr από τη νυχτερινή ποδαράτη και το άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού, με την Όλγα Κατσάρα.

Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics) Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics) Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics) Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics) Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics) Σκέτη άνοιξη η Όλγα Κατσάρα πάνω στο άνθινο άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού (pics)


Πηγή