https://patratora.gr/roh_eidiseon/231533/

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο PSP Proof of ConceptGuidelines for a Successful Submission στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Σταδίου, Πλατάνι Πατρών) στο πλαίσιο του προγράμματος Proof of Concept.Σκοπός της επικείμενης ημερίδας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων ερευνητών και επιστημόνων για τους σκοπούς υλοποίησης του προγράμματος PoC, καθώς και της διαδικασίας υποβολής και αξιολόγησης μιας πρότασης, ενόψει της εαρινής φάσης υποβολής προτάσεων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής με κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο υποβολής προτάσεων. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση μέσω ολιγόλεπτων βίντεο των αρχικών εμπειριών και της εξέλιξης των βραβευμένων προτάσεων του 1ουκύκλου.

Οι συμμετέχοντες της ημερίδας, μεταξύ άλλων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με:

  • Τρόπο μετάβασης από το στάδιο τεχνολογίας στη προσέγγιση αγοράς
  • Την διαδικασία αξιολόγησης και προτάσεις βελτίωσης για την επόμενη υποβολή
  • Συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγει ο υποψήφιος κατά την υποβολή πρότασης

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί στις 17:00 με ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και συμμετεχόντων για την κάλυψη διαφόρων ερωτημάτων στις θεματικές της ημερίδας. Για τη συμμετοχή στην ημερίδα απαιτείται εγγραφή.
Επιπλέον, στη φόρμα εγγραφής οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, τα οποία θα απευθυνθούν στη Συμβουλευτική Επιτροπή του προγράμματος πριν και κατά την διάρκεια της ημερίδας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Κωνσταντίνου στο 2610 911557&
konstantinou@psp.org.gr

AGENDA ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ημερίδα


Πηγή