Ερωτήσεις – διαπιστώσεις προς την δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας από την Δήμητρα Νιφόρα

H υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε Μόβρης με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά “Όραμα για την δυτική Αχαΐα ” Δήμητρα Νιφόρα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Κύριοι-ες νομίζω, εάν δεν με απατά το νεαρό της ηλικίας μου όπως θεωρείτε, πως έχουν γίνει δυο βασικά λάθη:

1)Μήπως θεωρείτε πως η εκλογική σας θητεία έχει διάρκεια πέντε μήνες και όχι πέντε χρόνια?

2)Μήπως μπερδευτήκατε σχετικά με την κοινότητα Καραίκων και πιστεύετε ότι ανήκει σε άλλο Δήμο?

Πείτε μας πόσες φορές (6 σας θυμίζω) έχουν έρθει στο γραφείο του δημάρχου εκπρόσωποι κατοίκων του Γομοστού με θέμα την κατασκευή της πλατείας?
Μετά απο 4 χρόνια κοροϊδίας αποφασίσατε να φέρετε κάποια υλικά, και προ 10 ημερών να στείλετε 1-2 τεχνικούς για να κάνουν πως “δουλεύουν “.

Πόσα ακόμα χρόνια πρέπει να περάσουν για να ολοκληρωθεί το πεζοδρόμιο του Γομοστού που έχει μείνει μισό εδώ και πέντε χρόνια?

Στο χρονικό διάστημα της θητείας σας, πόσα αυτοκίνητα χαλίκια και ΠΟΥ ρίξατε σε όλη την κοινότητα Καρεΐκων, πέρα των τελευταίων 2 μηνών, με τα γνωστά σε όλους μας ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ?

Ο δήμος μας όπως λέτε κηρύχθηκε 3 φορές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω καιρικών συνθηκών. ΠΟΣΑ λαγκάδια και ΠΟΥ ανοίξατε για αντιπλημμυρική προστασία?

Το προεκλογικό σας αμόκ μάλλον σας έχει θολώσει την όραση μιας και δεν παρατηρήσατε πως στην κοινότητα μας υπάρχουν 120 λάμπες δημοτικού φωτισμού καμμένες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Γιατί στα περισσότερα χωριά του δήμου μας οι στήλες των πεζοδρομίων έχουν φωτισμό, ενώ στο χωριό της Ράχης δεν έχει καθόλου?

Κύριοι ξέρετε το παρακάτω ρητό “Μπορείς να κοροιδέψεις 100 ανθρώπους 1 φορά αλλά όχι έναν άνθρωπο 100 φορές”? Στην δική σας περίπτωση δεν γίνεται να κοροιδέψεις 25.000 ανθρώπους 100 φορές.

Υ.Γ. Σας Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση,είμαι στην διάθεση σας για τυχόν αντιρρήσεις..


Πηγή