Κώστας Αλεξανδρόπουλος: Αφήνουμε οριστικά πίσω ότι μας «πλήγωσε»

Αν κατανοήσουμε ότι αφήνουμε πίσω και οριστικά ένα παρελθόν που «πλήγωσε» το Δήμο μας και δημιούργησε στους κατοίκους συναισθήματα πικρίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας, τότε θα μπορέσουμε με τη συναίνεση, το διάλογο και την κοινή προσπάθεια να αλλάξουμε τη συγκεκριμένη εικόνα, προσδοκώντας το αύριο να μας βρει δυνατούς και ενωμένους!

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων χθες, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του και της ειλικρινούς συζήτησης που ανέπτυξε για μια φορά ακόμη με τους συμπατριώτες του, ο επικεφαλής της ΝΕΔΑ και υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έδειξε και πάλι τα ενωτικά χαρακτηριστικά της παράταξής του, μιλώντας για την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας που έχει ο τόπος και απαιτούν οι συνθήκες.

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με την ίδια τη ζωή μας, την ανάπτυξη της περιοχής μας, τη διαρκή προσπάθειά μας να έχουμε τους νέους να δραστηριοποιούνται και να πετυχαίνουν εδώ μαζί μας και την αγωνία για την εξέλιξη της Ζαχάρως και της Φιγαλείας μας, όλα αυτά μας θέλουν ΜΑΖΙ!

Δήμος και τοπική κοινωνία, Δήμαρχος και Δημότες να βάλουμε τέλος στην αδράνεια, τη στασιμότητα και την αναξιοπιστία που δυστυχώς κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια.


Πηγή