Κώστας Νικολούτσος: Αθόρυβη και διαρκής επικοινωνία με τους δημότες

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαρκής επικοινωνία πάνω σε όλα τα θέματα με πολίτες του Πύργου και των Δημοτικών Ενοτήτων, χαρακτηρίζει τις κινήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Νικολούτσου αλλά και των συνεργατών του και υποψηφίων συμβούλων.

Πρόκειται για επαφές που αποτελούν την ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του κ. Νικολούτσου και των συμπολιτών του σε ένα πλαίσιο δράσης της παράταξής του, που σκοπό έχει όχι απλώς την ενημέρωση ή την καταγραφή προβλημάτων, αλλά την άμεση ιεράρχηση και το ευέλικτο πλάνο αντιμετώπισής τους με την μέθοδο της αποτελεσματικότητας που διακρίνει τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου.

Ο ίδιος έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις που δείχνουν τον βαρθμό στρατηγικής και εργατικότητας την οποία θέλει να προσδώσει ενώ συνεχίζει αυτήν την επικοινωνία του κρατώντας χαμηλούς τόνους μέσα από μια αθόρυβη και ρεαλιστικού επιπέδου διαδικασία.

Άλλωστε στην ολοκλήρωση του προγράμματος σε όλους τους τομείς που αφορούν στις αναπτυξιακές παρεμβάσεις και θέσεις για τον Δήμο Πύργου και τις κατηγορίες βελτιώσης της λειτουργίας του, οι απόψεις και οι εκτιμήσεις των δημοτών αποκτούν βαρύνουσα σημασία στην τελική διαμόρφωσή του.

Πτυχές του συγκεκριμένου προγράμματος αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και να τεθούν σε μια διαρκή διαβούλευση με την τοπική κοινωνία πάντα με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είναι βασική συνθήκη των περαιτέρω κινήσεων του Συνδυασμού του Κ. Νικολούτσου αφού ο Πύργος μπορεί να κάνει τα βήματα του μπροστά, αρκεί να προηγηθεί η συνεννόηση και η συναίνεση γι’ αυτό που πρέπει να γίνει με την ίδια την κοινωνία!


Πηγή