Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Συγκρατημένη αισιοδοξία μετά την σύσκεψη στην Περιφέρεια

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασαν οι παράγοντες της Αμαλιάδας μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, και αφορούσε στην λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Τα δύο βασικά ζητήματα είναι ότι αποφασίστηκε η διενέργεια εφημεριών στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, από την ερχόμενη εβδομάδα ει δυνατόν, καθώς επίσης και η πρόσληψη έξι ιατρών και η πρόσληψη πέντε ιατρών στο Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκφράστηκε η πρόθεση να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας, όπως έπραξε με την ανανέωση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού προϋπολογισμού 122.270 ευρώ, που πρόκειται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Εκτός από τον κ. Κατσιφάρα στην σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Ηλείας ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννης Κουτσούκος, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος και Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Υποδιοικητής 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτριος Κωστακιώτης, ο αν. διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννης Χουζούρης και τα μέλη της Επιτροπής για τη Διάσωση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με επικεφαλής τον Κώστα Τσαούση Πρόεδρο της Επιτροπής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή