“Πνίγεται” η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics)

Έχουμε ακόμα ένα μήνα για τις εκλογές και η κατάσταση στους δρόμους και στις πλατείες της Πάτρας είναι καθαρά προεκλογική.

Τι εννοούμε; Παντού σε κάθε κολόνα υπάρχει και μία αφίσα κάποιου υποψηφίου που μας θυμίζει ότι έχουμε εκλογές. Είτε ευρωεκλογές, είτε περιφερειακές, είτε δημοτικές, δεν ξεφεύγουμε από το κλίμα της κάλπης που επικρατεί με όλη αυτή την αφισορύπανση.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή του διαδικτύου και της τεχνολογίας όμως το πολιτικό σκηνικό σε ότι αφορά την διαφημιστική του καμπάνια και προβολή έχει μείνει πίσω στην δεκαετία του '60, του '70 και του '80.

Η κατάσταση ειδικότερα στο κέντρο της Πάτρας είναι τουλάχιστον απογοητευτική. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αρκετές από αυτές τις αφίσες αφορούν εκδηλώσεις που έχουν περάσει και ανήκουν στο παρελθόν. Οι αφίσες τους όμως παραμένουν στις κολόνες, χωρίς κανείς να τις μαζέψει.

Το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει τα παραπάνω είναι οι αφίσες που αφορούσαν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα. Η ομιλία του πέρασε, οι αφίσες του πλέον δεν αφορούν κανέναν, όμως, κανείς δεν τις έχει μαζέψει. Αυτό δεν είναι δουλειά των συνεργείων καθαριότητας του δήμου Πατρέων;

Όμως αν κάνουν την αρχή ας ξεκινήσουν από τις αφίσες του δήμαρχου Πατρών και της Λαϊκής Συσπείρωσης που τις συναντάμε παντού στην Πάτρα. Και μαζί με αυτές τις αφίσες έχουν προστεθεί τελευταία και τα φέι βολάν υποψηφίων δημάρχων, περιφερειαρχών και συμβούλων.

Όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι για τον δήμο της Πάτρας, αλλά και για την περιφέρεια μοστράρουν τις μούρες τους πάνω στα παμπρίζ των αυτοκινήτων ή στις εισόδους των πολυκατοικιών.

Φυλλάδια και φέι βολάν που στη συνέχεια ασφαλώς και οι περισσότεροι από εμάς τα πετάμε στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Συμπερασματικά οι εκλογές αυτές είναι σίγουρο πλέον ότι θα κάνουν ακόμα πιο βρώμικη την Πάτρα.

Και το πιο τραγικό από όλα; Μια πόλη ακόμα πιο βρώμικη από αυτούς που υποστηρίζουν ότι θα την βελτιώσουν και θα την κάνουν καλύτερη.

"Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics) "Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics) "Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics) "Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics) "Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics) "Πνίγεται" η Πάτρα από τις αφίσες και τα φέι βολάν των υποψηφίων (pics)


Πηγή