Σε ιδρύματα της Πάτρας η Έλενα Κονιδάρη


Κοντά σε συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται σε ιδρύματα της Πάτρας…

…και έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και μια γλυκιά κουβέντα βρέθηκε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη.

Το στέλεχος της ΝΔ επισκέφθηκε το Κωνσταντοπούλειο, το κέντρο Μέριμνα και την Κιβωτό της Αγάπης. Στο Κωνσταντοπούλειο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ιδρύματος, κ. Αλέκο Ανδρουλιδάκη, και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους.

Η Ελ. Κονιδάρη είχε την ευκαιρία να μείνει αρκετή ώρα με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Κωνσταντοπούλειο και διαπίστωσε για άλλη μια φορά το αυξημένο ενδιαφέρον που τρέφει για αυτούς η διοίκηση και το προσωπικό του.
Στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο ατόμων με νοητική υστέρηση «Η Μέριμνα» το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ συναντήθηκε με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Γεωργία Κοκκίνου. Ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το κέντρο ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κοινωνικός φορέας με τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε στην Κιβωτό της Αγάπης όπου η Ελ. Κονιδάρη είχε συνάντηση με την πρόεδρο του ιδρύματος, Κατερίνα Νικολάου, και το προσωπικό.
«Οφείλουμε να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας τις προσπάθειες των διοικήσεων και του προσωπικού των ιδρυμάτων, όχι μόνο την περίοδο του Πάσχα αλλά και σε όλη τη διάρκεια του έτους» δήλωσε η Ελ. Κονιδάρη και κάλεσε τους Αχαιούς να βοηθήσουν ώστε να αμβλυνθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα.


Πηγή