Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτ. Ελλάδα- Συλλήψεις για κλοπές κι άλλα αδικήματα


Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ένας 62χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για υπόθεση κλοπής.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο ταξί μια κερματοθήκη που περιείχε (30) ευρώ, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε αφαιρέσει από ανθοπωλείο στην Πάτρα το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 45χρονος ημεδαπός διότι βρισκόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ασθενή και συνοδού, από δωμάτιο, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε τα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη πριν προλάβει να διαφύγει από το νοσοκομείο.

Ακόμη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, βρήκαν και κατέσχεσαν σε αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ έξι δέματα που περιείχαν συνολικά (69) κιλά λαθραίο καπνό και είχαν αποσταλλεί ως ασυνόδευτα στην Αθήνα και στον Βόλο.

Εξ άλλου, συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 49 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος με συνεπιβάτη τον 42χρονο, βρέθηκε κάτω από την θέση του συνοδηγού ένα τσαντάκι που περίεχε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που είχε επτά φυσίγγια, μία σιδηρογροθιά, ένα σουγιά, ένα ζευγάρι γάντια μαύρου χρώματος και μία κουκούλα τύπου «full face» μαύρου χρώματος.
Στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα πραγματοποιηθούν εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι.
Πιο συγκεκριμένα ένας 23χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ξύλινο κιόσκι,με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο 23χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας απεβίωσε.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.


Πηγή