Όραμα : Μεταχειρισμένο απορριματοφόρο σε «άριστη κατάσταση» πανηγυρίζει η απερχόμενη δημοτική αρχή


Δυο μέτρα και δυο σταθμά ο λόγος της απερχόμενης δημοτικής αρχής!

Στην εκδήλωση στα Λουσικά για τα πεπραγμένα τον Οκτώβριο του 2018 αναφέρει ο δήμαρχος επί λέξη στην ομιλία του στον αριθμό 23 «Αναβαθμίστηκε ο στόλος των απορριμματοφόρων με αγορές νέων σύγχρονων οχημάτων».

Χθες, πέντε μήνες μετά ο δήμαρχος διαψεύδει τον εαυτό του! Αντί της «αγοράς νέων σύγχρονων απορριμματοφόρων» όμως μας είπε τότε ,αγόρασε ένα μεταχειρισμένο σε «άριστη κατάσταση».

Τι να πρωτοθαυμάσεις; Τον προγραμματισμό τους ή τον τρόπο που οι ίδιοι διαψεύδουν αυτά που λένε; Εδώ στο δήμο δυτικής Αχαΐας, πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα και για όλα όσα ο δήμος είναι υποχρεωμένος να παρέχει στους δημότες. Μπράβο λοιπόν στη δημοτική αρχή! Κατάφερε μετά από πέντε χρόνια θητείας να αγοράσει ένα απορριμματοφόρο και μάλιστα μεταχειρισμένο. Και νιώθει και την ανάγκη να πανηγυρίσει για το κατόρθωμα αυτό και να το μοιραστεί και μαζί μας!

Ίσως μπορούμε να προσκαλέσουμε και τον Σουηδό τουρίστα που πέρυσι το καλοκαίρι πλήρωσε εργάτη για να μαζέψει τα σκουπίδια προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του χωρίς δυσοσμία στην παραλία της Καλογριάς. Φέτος ο δήμαρχος έχει μεριμνήσει από νωρίς. Μπορεί πέντε χρόνια να μην το κατέφερε αλλά φέτος το καλοκαίρι αφού μεσολαβούν οι εκλογές θα τα καταφέρει όλα!


Πηγή