Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για να γίνει η Πάτρα… “Πρωτεύουσα Ξανά!”

Γέμισε από κόσμο ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η "Πρωτεύουσα Ξανά!", λίγες ημέρες πριν από τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και αυτό θα αποτελέσει την αρχή για να τελειώσει τη δημοτική αρχή του Κώστα Πελετίδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχει μαζί του όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς, από τη στιγμή που η Λαϊκή Συσπείρωση δεν δέχεται να συνεργαστεί με κανέναν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στην ομιλία του, τόνισε ότι σε αντίθεση με αυτό που πίστευαν ορισμένοι, ο Κώστας Πελετίδης δεν είναι ανίκητος, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, βλέποντας τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου γεμάτο, αλλά και τους νέους ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό του.

Στη συγκέντρωση το παρών έδωσαν όλα τα ονόματα που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, με τον κ. Αλεξόπουλο να τονίζει ότι είναι φρέσκα πρόσωπα που ο καθένας στον τομέα του έχει διαγράψει την πορεία του και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στην πόλη.

Το πρόγραμμα της Πρωτεύουσας Ξανά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στρέφει την κατεύθυνση του προς την ανάπτυξη της αχαϊκής πρωτεύουσας, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς από τον τουρισμό και την αξιοποίηση της Μαρίνας, έως και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με νέες επιχειρήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν, μέσα από τη διαφορετική προοπτική που χρειάζεται να δοθεί στην πόλη.

"Ο κ. Πελετίδης μπορεί να μην έχει πρόβλημα με την ανεργία, όμως το πρόβλημα το έχουν οι νέοι της Πάτρας που αναγκάζονται να φύγουν από την πόλη τους για να βρουν μία εργασία" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι η δική του παράταξη, εφόσον πάρει τα ηνία της δημοτικής αρχής θα είναι στο πλευρό κάθε επενδυτικής προσπάθειας που έρχεται στην πόλη.


Πηγή