Μήνυμα του Γιάννη Αγαλιανού για την ψηφοφορία της Κυριακής

Μήνυμα του Γιάννη Αγαλιανού για την ψηφοφορία της Κυριακής

Συμπολίτες της Ζακύνθου

Η ημέρα της νίκης έφτασε. Ενωμένοι, αποφασισμένοι κι έτοιμοι από καιρό μπαίνουμε ξανά στη μάχη για την ανάταση του νησιού μας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από καθαρή εντολή, προκειμένου η νέα δημοτική αρχή να ξεκινήσει το έργο της χωρίς περισπάσεις ή ανασχετικές ισορροπίες. Με συνεργασία αλλά όχι συναλλαγή καθώς και πλήρη συντονισμό κινήσεων με τα κοινοτικά συμβούλια και τους παραγωγικούς φορείς ξεκινάμε για:

*Την ολοκλήρωση του έργου αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων με ανακύκλωση στην πηγή, λειτουργία «πράσινων σημείων» και άμεση ανέγερση σύγχρονου με τις προδιαγραφές και τη χρηματοδότηση της ΕΕ εργοστασίου κομποστοποίησης στον χωροθετημένο Λίβα.

*Τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου, τη βελτίωση των υπαρχόντων και δημιουργία νέων πεζοδρόμων, πλατειών και ποδηλατοδρόμων στην πόλη και τα χωριά.

*Την ανάπλαση της ακτής ΕΟΤ-Κρυονερίου.

*Τον εξωραϊσμό και εκσυγχρονισμό του λιμανιού του Αγίου Νικολάου Βολιμών.

*Την έναρξη έργων ανάπλασης σε Λαγανά, Τσιλιβή, Αργάσι, Βασιλικό, Αλυκανά, Αλυκές και τις άλλες λουτροπόλεις.

*Νέα σφαγεία σύμφωνα με τη μελέτη που είχε εκπονηθεί κατά την πρώτη μας θητεία.

*Την επέκταση της αποχέτευσης και τη δημιουργία νέων σταθμών βιολογικής επεξεργασίας των λυμάτων ανά δημοτική ενότητα.

*Την 24ωρη παροχή νερού.

Συμπολίτες της Ζακύνθου

Γνωρίζετε από την πρώτη μας θητεία, ότι δεν είμαστε ο συνδυασμός των υποσχέσεων. Είμαστε των έργων. Το αποδεικνύει το αποτύπωμά μας στη δημιουργία του πρώτου αποχετευτικού δικτύου με το οποίο απαλλάχθηκε η πόλη από τα λύματα και τις μολυσματικές ασθένειες.

Γνωρίζετε ότι τα έργα αυτά τα είχαμε ξεκινήσει κατά την προηγούμενη θητεία μας. Τα σταμάτησαν οι άλλοι που ακολούθησαν και έφεραν τον τόπο μας στη σημερινή δυσάρεστη κατάσταση. Θέλουμε την καθαρή εντολή για να τα συνεχίσουμε, επεκτείνουμε και ολοκληρώσουμε. Αισθανόμαστε ότι η ώρα της δικαίωσης των κοινών μας αγώνων έρχεται με τη σφραγίδα του ζακυνθινού λαού. Την Κυριακή θα επισφραγιστεί με την ψήφο σας.

Σύνθημά μας είναι «τώρα ή ποτέ». Τίποτα το ευτελές, τίποτα το ατελές, όλα στο εντελές.

Γιάννης Π. Αγαλιανός

Πρώην δήμαρχος Ζακυνθίων


Πηγή