Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλο το δήμο για τον Σπύρο Μυλωνά


Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»…

…μετά τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του επικεφαλή Σπύρου Ν. Μυλωνά στις τοπικές κοινότητες Λακκόπετρας, Μαζαρακίου και Λιμνοχωρίου.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία» αναφέρει αρχικά η παράταξη και κάνει λόγο για «συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Σπύρου Ν.Μυλωνά, οι οποίες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους πολίτες των κοινοτήτων Λακκόπετρας, Μαζαρακίου και Λιμνοχωρίου για τις μεγαλειώδειςσυγκεντρώσεις, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και εκτιμούμε ότι ήταν οι μεγαλύτερες που έγιναν τα τελευταία χρόνια!
Η αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών και οι συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Σπύρου Ν. Μυλωνά στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή!!!!

Στην Δυτική Αχαΐα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα εμπιστευόμενη τις τύχες του τόπου μας στην ικανότητα της ομάδας του «Οράματος για την Δυτική Αχαΐα» και στην πνοή του Σπύρου Μυλωνά, ενός ανθρώπου καταξιωμένου και δοκιμασμένου στα δύσκολα και στην διοίκηση για χρόνια, σε έναν άνθρωπο αυθεντικό και ζεστό, με δύναμη ψυχής και θέληση για ανατροπές και αλλαγές !!!».


Πηγή